Over ons

Wie wij zijn

House of Floors is een vloerengroothandel, distributeur en importeur van exclusieve en nieuwe topmerken in de vloeren sector met name pvc vloeren.

House Of Floors is de pvc vloeren groothandel en importeur als het gaat om innovatieve kwalitatief hoogwaardige pvc vloeren.Voor onze klanten leveren wij inmiddels pvc vloeren en toebehoren zoals ondervloeren en plinten in verschillende Europese landen.

Top merken vloeren.

Naast onze A merken Afirmax en Enia-flooring pvc vloeren bieden wij ook een gehele collectie ondervloeren, profielen en plinten aan.

De samenwerking met onze klanten bestaand uit hoofdzakelijk interieur adviseurs, parket speciaal zaken, woninginrichters, projectinrichters,
pvc vloeren specialisten en stoffeerders bied ons als pvc vloeren groothandel de mogelijkheid om in te spelen op de wensen van onze afnemers en de wensen van de consument.

Nieuwste technologieën!

House Of Floors pvc vloeren groothandel brengt de nieuwste ontwikkelingen op gebied van pvc vloeren en ondervloeren op de markt. Zoals de nieuwe dual mineral rigid core pvc vloer van Afirmax met een rigid core kliksysteem 2 keer sterker dan de gewone gebruikelijke rigid core verbindingen.

Als pvc vloeren groothandel ontwikkelen wij samen met onze fabrikanten de mogelijkheden voor de beste resultaten met fraaie embossing de soft touch decors veel verschillende unieke kleur decoren,een uniek pvc kliksystemen en hoogwaardige tot zeer zwaar projectmatige kwaliteiten.

Om onze klanten als pvc vloeren groothandel volledig van dienst te zijn leveren wij ook de juiste ondervloeren aan met ons Arbiton ondervloeren assortiment met onder andere 10 Db TUV geteste certificaten, profielen en de nieuwe generatie hybride waterproof plinten.

House of Floors vloeren groothandel is onderscheidend in de branche door onze nauwe samenwerking met de pvc vloeren producenten en diens distributiecentra in Europa.
De hoge kwaliteit van de pvc vloeren heeft bij ons prioriteit.

Door regelmatige controles op kwaliteit en transport in de fabrieken garanderen wij u top merken pvc vloeren met een goede prijsverhouding. Omdat wij onze merken exclusief vertegenwoordigen in Nederland en België kunnen wij regie bescherming garanderen voor onze dealers.

Partners

Enia-Flooring

Wat wij U kunnen bieden

MARKETING SUPPORT

Onze producten worden ondersteunt met full marketingondersteuning. Dat betekend fysiek in uw winkel (offline) als op internet (online).

Dit noemen we een Multi Chanel aanpak.

Uw kunt gebruikmaken van onze video en media studio’s  om evt. uw eigen marketing video te maken.

TECHNISCH SUPPORT

Vanuit de fabriek bieden wij uw en u personeel trainingen zowel online als fysiek.

Ben je klaar om Reseller bij ons te worden? De koffie staat klaar!

Exclusief distributeur van topmerken Pvc vloeren!