Onze Producten

 House of Floors Pvc vloeren,Ondervloeren en toebehoren

House of floors levert voor elke vloer de passende ondervloer,profielen en plinten.

Een perfect resultaat vraagt een goede voorbereiding en de perfecte afwerking. Zo ook bij het leggen van een vloer zoals laminaat, pvc vloer of parketvloer. Onze collectie ondervloeren is compact en uitgebreid . Wij vinden dat wij het u gemakkelijker moeten maken, in plaats van moeilijker. De Arbiton ondervloeren,plinten en profielen bieden de oplossing voor een ontelbaar aantal situaties, ervaar het zelf.

Ondervloeren van polyurethaanmineralen met geïntegreerde Aquastop dampremmende laag en overlap met tape voor snellere installatie. Ook het gebruikscomfort en de extreme duurzaamheid van de vloer staan ​​hoog.Polyurethaan mineralen ondervloeren (PUM) – de hoogste standaard die zorgt voor de beste geluidsisolatie.

Bovendien zorgt een zeer hoge drukweerstand voor vloerbescherming en duurzaamheid. Door de zeer lage hittebestendigheid is de ondervloer een ideale oplossing voor vloerverwarmingssystemen.

Ondervloeren van polyurethaanmineralen zorgen voor een besparing tot 200 EUR op de energierekening binnen één verwarmingsseizoen in 6 maanden.
Polyurethaan en minerale ondervloeren en zijn hiervoor de beste keuze. Maar in de meeste gevallen zoeken we een ondervloer die de ruimte beter geluiddicht
maakt of de vloer isoleert en de geluidsoverlast in de onderliggende ruimten vermindert.

Onze producenten zijn constant bezig met het ontwikkelen van de producten om hogere parameters te bereiken.

Arbiton ondervloeren voor meer akoestisch comfort.

De Multiprotec Absolute ondervloer heeft de hoogste IS van de PUM-ondervloeren en bereikt 21 dB waardoor het de beste keuze als is het gaat om geluidsisolatie.

PVC vloeren kunnen wel degelijk toegepast worden in appartementen, mits de juiste ondervloer gebruikt wordt.
Voor deze oplossing zijn er speciale ondervloeren ontwikkeld, waarop de PVC vloer prima verlijmd kan worden deze ondervloeren zijn voorzien van een keurmerk, waardoor deze reductie ook gegarandeerd wordt.

Naast onze HD mineral core pvc vloeren hebben wij ook een uitgebreide collectie aan visgraat pvc vloeren in dryback en klik pvc uitvoering.

De nieuwe collectie Walvisgraat pvc vloeren zijn te verkrijgen in verschillende hout kleuren.

 

PVC vloeren

Bekijk de collectie Afirmax Pvc vloeren

house of floors pvc vloeren

Arbiton ondervloeren

Bekijk de collectie Arbiton ondervloeren

ondervloeren house of floors

Vloer Profielen

Vloer profielen

Arbiton Vloer Profielen

pvc vloer profiel

Plinten

Plinten

Arbiton Plinten

vloer plinten

Ben je klaar om Reseller bij ons te worden? De koffie staat klaar!

Exclusief distributeur van Enia pvc vloeren!