Onze merken

Arbiton Floor expert

Arbiton rigid core pvc vloeren.

Arbiton pvc vloeren met de pakkende slogan: “Zo mooi als hout – zo praktisch als keramische tegels”. Dit laatste komt vooral door de HD-minerale kern van de vloer, die is gemaakt van een mengsel van natuurlijk gesteentemineralen en geavanceerde polymeren.

Arbion gebruikt deze ingrediënten om een ​​100% waterdichte pvc vloer te creëren met een ongeëvenaarde robuustheid. Niet alleen is de extreem dichte minerale kern ontworpen om ideaal te zijn voor vloerverwarmingssystemen, de uitstekende dimensionale stabiliteit bied bovendien vrijwel alle expansie over gebieden tot 200 vierkante meter bijna volledig voorkomen zelfs in zeer zonnige kamers.

Nanotechnologie en een mooie vloer.

De Arbiton Titanium Nano Layer coating waarmee de vloerdelen worden behandeld, staat garant voor een homogene, dichte structuur die beschadiging van de pvc vloeren tegengaat. Deze eigenschap maken de gecoate pvc vloeren uiterst krasbestendig. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de krasbestendigheid met wel 30% wordt verhoogd.

 

Deze extra coating doet geen afbreuk aan de uitstraling van de vloer. Deze blijft aangenaam en warm aanvoelen met een matte look. De vloeren zijn even mooi als hout maar zijn net zo krasbestendig als een tegelvloer.

Decora de eigenaar van het merk Arbiton hecht bijzonder veel belang aan technologische oplossingen. Decora beschikt over het modernste machinepark van Centraal- en Oost-Europa, waardoor zij haar klanten de meest geavanceerde producten aanbiedt.

Arbiton is de leider in productie van hoogwaardige ondervloeren. Decora produceert, als slechts één van de twee bedrijven ter wereld, polyurethaan-minerale ondervloeren (PUM) en is één van de grootste producenten van XPS type ondervloeren in Europa.

Deze vloerentrends zijn bepalend in 2022.
Arbiton Amaron Herringbone is sinds begin 2021 beschikbaar in vijf kleuren. Het palet bestaat uit een scala aan eiken tinten, die zowel passen in een modern als landelijk interieur en geïnspireerd zijn op het Engelse visgraatpatroon.

Dankzij het speciaal ontworpen 5G kliksysteem kon er een uitgebreide collectie worden ontwikkeld.

Arbiton 5G pvc vloeren

Ben je klaar om Reseller bij ons te worden? De koffie staat klaar!

Exclusief distributeur van Enia pvc vloeren!