Onze merken

Afirmax

Afirmax pvc vloeren is het huismerk van Decora.

Decora is een internationaal productie bedrijf en richt op de productie van technologisch geavanceerde producten.
Als enige fabrikant in Europa bieden zij ondervloeren, plinten en vloerprofielen uit eigen productie.

De producten worden gemaakt in drie fabrieken met meer dan 500 medewerkers.

Marktleider.

Als marktleider produceert Decora ondervloeren van de hoogste kwaliteit. Als een van de twee bedrijven in de wereld vervaardigen wij ondervloeren
van polyurethaan-mineraal (PUM). Wij zijn een van de grootste fabrikanten van XPS-ondervloeren in Europa.
De XPS 3in1 ondervloeren met geïntegreerd dampscherm en verbindingstape zijn de best beoordeelde producten door consumenten in doe-het-zelfnetwerken in heel Europa.

Afirmax is kernmerkend voor de nieuwe generatie PVC vloeren. Door nieuwe technieken en grondstoffen te gebruiken, maken zij de sterkste RIGID Core PVC vloeren die op dit moment te koop zijn.

In de laboratorium heeft Afirmax een innovatieve combinatie van natuurlijke gesteentemineralen en geavanceerde polymeren ontdekt. Zorgvuldig geselecteerde porties zorgen voor maximale prestaties van de vloer. Deze HD minerale kern zorgt voor extreme sterkte en duurzaamheid.

HD Mineral Core betekent in de eerste plaats een extreem sterk sluitsysteem wat het hele vloersysteem een maximale duurzaamheid geeft. Ondanks de gerine dikte van de plank zijn onze verbindingen 2 keer sterker dan de gemiddelde LVT-verbindingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

PVC Vloeren met een ECHTE HOUT STRUCTUUR. Uniek en realistisch houtdesign geselecteerd uit de mooiste houtsoorten ter wereld. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten die vrij zijn van ftalaat en schadelijke weekmakers.

afirmax pvc vloer house of floors

pvc vloeren test

Ben je klaar om Reseller bij ons te worden? De koffie staat klaar!

Exclusief distributeur van Enia pvc vloeren!