Onze merken

Exclusive House of Floors merken. 

PVC-vloeren of vinyl vloeren zijn erg in trek. Met een PVC-vloer haal je dus kwalitatief materiaal in huis, dat verkrijgbaar is in diverse stijlen. Onze merken Afirmax en Enia pvc vloeren zijn kenmerkend voor kwaliteit en luxe uitstraling.

 

De modernste klik pvc vloeren op de markt.

Ze hebben een sterke en bovendien extreem duurzame kern, die de warmte zeer goed geleidt.

De basis van Afirmax pvc vloeren is HD Mineral Core, een vaste kern op basis van natuurlijke gesteentemineralen en moderne polymeren.

 

Het biedt een uitzonderlijke slagvastheid en geleidt de warmte zeer goed. Daarom zijn Afirmax pvc vloeren gemaakt met deze technologie
zo mooi als hout en zo praktisch als keramische tegels. Qua uiterlijk zijn ze niet te onderscheiden van echt hout en in gebruik lijken ze op keramische tegels. De maatvastheid maakt het mogelijk om tot 200m2 pvc vloeren te leggen, zonder dat dilatatie nodig is.

Het is dus niet nodig om drempels of profielen in deuren te plaatsen.

De rigid core vloer met 5G klik systeem exclusief bij ons.

Deze rigid vloer heeft een dikte van 7mm met een 1 mm onderlaag en wat de vloer zo bijzonder maakt hij heeft een slijtlaag van 0.5 mm en is daarom een van weinige op de markt van deze kwaliteit. 

AFIRMAX

Afirmax is kernmerkend voor de nieuwe generatie PVC vloeren. Door nieuwe technieken en grondstoffen te gebruiken, maken zij de sterkste RIGID Core PVC vloeren die op dit moment te koop zijn.Lees meer »
LEGNAR PVC KLIK VLOER

Legnar

LEGNAR

De nieuwste creatie van Decora is deze schitterende Legnar 0.55 pvc klik vloer. Deze met 4v voeg pvc vloer is uitgevoerd in een brede plank van 23 cm en een een voeg in het zelfde kleur patroon.

Door deze techniek toe te passen komt deze klik pvc vloer nog meer tot zijn recht als een van de mooiste en meest matte pvc vloeren die op het moment te koop zijn.Read More »

Ben je klaar om Reseller bij ons te worden? De koffie staat klaar!

Exclusief distributeur van topmerken Pvc vloeren!